Institucion                         

Përfaqësuesi

Ministria e Arsimit

Sportit dhe Rinisë

Ministri:

Znj. Besa Shahini

Universiteti Politeknik i Tiranës                            Rektor: Prof. Dr. Andrea Maliqari
Universiteti i Tiranës                                  Rektor: Prof. Dr. Mynyr Koni
Universiteti i Mjekësisë i Tiranës                  Rektor: Prof. Dr. Arben Gjata
Universiteti i Bujqësor i Tiranës                           Rektor: Prof. Dr. Bahri Musabelliu
Universiteti i Sporteve i Tiranës                Rektor: Prof. Dr. Agron Cuka
Universiteti i Arteve i Tiranës                    Rektor: Prof. Kastriot Çaushi
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës                    Rektor: Prof. Dr. Kseanela Sotirofski 
Universiteti  "Ismail Qemali" Vlorë  Rektor: Prof. Roland Zisi
Universiteti "Fan S. Noli" Korçë              Rektor: Prof. Dr. Ali Jashari
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan Rektor: Prof. Dr. Skënder Topi
Universiteti "Luig Gurakuqi" Shkodër                Rektor: Prof. Dr. Adem Bekteshi
Universiteti "Eqerem Çabej" Gjirokaster           Rektor: Prof. Dr. Bektash Mema