Mësues për Shqipërinë

Portali i punësimit të mësuesit

U Albania

Portali i aplikimeve universitare

OS Catalogue

Katalogu i shërbimeve NI4OS

Virtual-Uni

Universiteti Virtual

Training for all

Portali i Trajnimeve

Science Data

Portali Kërkimit Shkencor

U Library

Libraria Digjitale

U-GO

Menaxhimi Universitar

Service Catalogue

Katalogu i shërbimeve të Geant

HPC

HPC

Lajme

None

Janë hapur Aplikimet për Programin e Inovacionit GÉANT!

10 Janar 2023

Programi i Inovacionit GÉANT është një mundësi unike për të mundësuar zhvillim fillestar, për të krijuar një provë koncepti ose testim të ideve të reja, me kufizime të lehta administrative.

None

Publikohet edicioni dimëror nr. 102 i revistës DFN-Mitteilungen.

19 Dhjetor 2022

None

Shqipëria dhe Adriatiku si një portë hyrëse për në Ballkan

02 Dhjetor 2022

Partnerët e Rrjetit Akademik Shqiptar