Lajme

Informohuni me lajmet më të fundit nga bota teknologjike.

None

CONNECT Intervistë: Arjan Xhelaj, Drejtor i Përgjithshëm, RASH, Rrjeti Akademik i Shqipërisë

29 Gusht 2023

None

Publikohet edicioni dimëror nr. 102 i revistës DFN-Mitteilungen.

19 Dhjetor 2022

None

Shqipëria dhe Adriatiku si një portë hyrëse për në Ballkan

02 Dhjetor 2022

None

TNC22 mbyllet pas një jave të mrekullueshme ribashkimi Sy më Sy

28 Shtator 2022

None

Samiti i të mësuarit dixhital: Fira, Barcelona, 10 - 13 maj 2022

15 Mars 2022

None

Seminari pranveror i EUNIS EA dhe BI SIGs: Univ. Tampere, Finlandë, 27 - 28 Prill 2022

15 Mars 2022

None

Programi i Inovacionit i GÉANT do të rikthehet në Janar 2022!

15 Dhjetor 2021

None

2021 SEE USER FORUM “Fuqizimi i Rolit të Rrjeteve të Kërkimit & Arsimit në fushën e Shkencës së Hapur”

26 Tetor 2021

None

Webinar EOSC Enhance: Integrimi i Katalogëve Kombëtarë dhe Tematikë në Portalin EOSC – Projekti Pilot NI4OS -Europe

18 Tetor 2021

None

Instituti i studiuesve shqiptarë "Alb-Shkenca", organizon prej 01 - 03 tetor 2021 në Shkup Takimin e tij të Gjashtëmbëdhjetë.

01 Tetor 2021

None

Kongresi EUNIS21: hapet thirrja për dorëzimin e punimeve!

05 Janar 2021

None

Përmbledhje e GÉANT për Rrjetet Kombëtare të Kërkimit dhe Edukimit në Evropë 2019

19 Dhjetor 2020

None

NI4OS-Europe newsletter | Issue no.3 | November 2020

09 Dhjetor 2020