RIPE NCC SEE-2

None

22 Prill 2013

RASH - Building a NREN

South East Europe (SEE-2)

Takimi i dytë rajonal për Europën Juglindore RIPE NCC SEE-2 u mbajt në Aleksandar Palace Hotel në Shkup, Maqedoni, më 22-23 Prill 2013. Forumi siguron një mundësi për inxhinierët e rrjetit të ndajnë njohuri dhe eksperienca dhe të identifikojnë zonat për bashkëpunim rajonal. RASH-i u përfaqësua nga Drejtori i Përgjithshëm Ing. Dr. Arjani Xhelaj.