RIPE NCC SEE-7

None

18 Qershor 2018

South East Europe (SEE-7)

Uni. Net. & Datacenter

NCC RIPE mban takime rajonale në të gjithë rajonin e saj të shërbimit. Këto forume ofrojnë një mundësi për inxhinierët e rrjetit dhe personelin tjetër teknik për të ndarë njohuritë dhe përvojën dhe për të identifikuar fushat për bashkëpunimin rajonal. Takimet janë të hapura për këdo dhe nuk ka kosto për të marrë pjesë.