TNC 2019

None

16 Qershor 2019

RASH TNC 2019 Poster

TNC është konferenca më e madhe dhe më prestigjioze evropiane e rrjetit të kërkimit dhe arsimit në rrjet. TNC19, edicioni i 35-të i konferencës, do të pritet nga EENet e HITSA, Rrjeti Estonez i Edukimit dhe Kërkimit, dhe do të mbahet në Talin, kryeqyteti i Estonisë. Tema e konferencës së këtij viti, Falsifikimi i Shoqërive Dixhitale, është frymëzuar nga dy koncepte kryesore: ideja që rrjetet kompjuterike, duke mbështetur ndërveprimet njerëzore, ndihmojnë në krijimin dhe falsifikimin e shoqërive dixhitale është e kombinuar me modelin inovativ të programit të rezidencës elektronike të Estonisë. Duke filluar nga strategjitë e sigurisë, politikat kombëtare të TIK dhe roli i komunitetit, programi TNC19 mbulon një larmi të gjerë temash frymëzuese nga ekspertë të njohur në fushat e tyre. Për më tepër, një sërë takimesh në komunitet dhe workshop interaktive do të zhvillohen gjatë 21 seancave të konferencës gjatë gjithë javës.