Përmbledhje e GÉANT për Rrjetet Kombëtare të Kërkimit dhe Edukimit në Evropë 2019

None

19 Dhjetor 2020

Compendium 2019

Publikimin zyrtar i Përmbledhjes (compedium) të GÉANT për #NRENs gjatë vitit 2019! Lexoni gjithçka në lidhje me përdorimin e #eduroam dhe shërbimet e tjera të GÉANT në të gjithë Evropën, #arsimin dhe shërbimet e #sigurimit të ofruara nga NRENs dhe shumë më tepër