Samiti i të mësuarit dixhital: Fira, Barcelona, 10 - 13 maj 2022

None

15 Mars 2022

Samiti i të mësuarit dixhital do të eksplorojë implikimet e këtij revolucioni. Zoom do të ofrojë një këndvështrim të brendshëm për suksesin e tij dhe njohuri për produktin e tij pasi pozicionohet në zemër të ekosistemit të të mësuarit. Do të ketë gjithashtu histori të shkëlqyera suksesi nga universitetet që zhvillojnë zgjidhje kreative për të ofruar mësim hibrid në një shkallë të gjerë. Për më tepër, ne do të hedhim një vështrim se si AR, MR dhe XR po ndihmojnë për të ofruar gjithçka, nga të mësuarit në kohë deri te vlerësimi më autentik.

Integrated Systems Europe është panairi kryesor tregtar në botë për AV dhe integrimin e sistemeve. ISE 2022 do të shfaqë novatorët kryesorë të teknologjisë në botë dhe ofruesit e zgjidhjeve. Plus, 5 ditë leksionesh, eventesh dhe përvojash frymëzuese.

ISE është shumë më tepër se një ekspozitë. Ekziston një program i plotë i leksioneve dhe seancave të zhvillimit profesional, si dhe salla të shumta ekspozimi dhe zona demonstrimi të teknologjisë. Këto fillojnë para shfaqjes dhe vazhdojnë gjatë gjithë javës.