TNC22 mbyllet pas një jave të mrekullueshme ribashkimi Sy më Sy

None

28 Shtator 2022

TNC22 mbyllet pas një jave të mrekullueshme ribashkimi Sy më Sy

TNC i këtij viti ishte #Face2FaceTNC i parë në tre vjet, pavarësisht disa sfidave të vazhdueshme me udhëtimet ndërkombëtare, kështu që është e jashtëzakonshme dhe e mrekullueshme të shohësh që 735 pjesëmarrës nga 69 kombe të ndryshme iu bashkuan konferencës në Trieste, me 500+ të tjerë nga 33 kombe të ndryshme që ndoqën në internet. Të gjithë ata patën mundësinë të shikonin 122 folës duke mbajtur gjithsej 64 prezantime. Dhe të gjithë, në Trieste apo në internet, morën pjesë në mediat sociale: ne pamë mbi 1,300 postime të lidhura me TNC në mediat sociale, 106,000 përshtypje në profilin @TNC_GEANT në Twitter dhe një shtrirje të vlerësuar prej mbi 2 milionë përshtypjesh në mbarë botën në të gjithë mediat sociale.

A keni arritur të shihni gjithçka?

Gjatë gjithë ditës së fundit, pjesëmarrësit u trajtuan me një zgjedhje prej 12 sesionesh të ndryshme duke përfshirë Shërbimet Cloud për R&E: një perspektivë furnizuesi; Kriza dhe zgjidhjet; Nga Hapësira në Shtratin e Oqeanit; dhe Teknologjitë Kuantike.

Duke pasur parasysh faktin që nuk mund të jemi të gjithë kudo në të njëjtën kohë (ende!), të qetëson idea që të gjitha seancat dhe sllajdet e regjistruara nga e gjithë konferenca do të jenë të disponueshme në https://tnc22.geant.org/ nga e hëna 20 qershor.

Duke parë përpara për TNC23

Me falënderimet e merituara për organizatorët e këtij viti – nga Komiteti i Programit deri te mikpritësi vendas për të gjithë ekipin e eventit (përfshirë ata nga NORDUnet dhe PSNC), Erik më pas prezantoi mikpritësin e TNC23 – NREN Shqiptar - RASH i cili do të na mirëpresë vitin e ardhshëm në Tiranë!

Siç tha Erik në fjalën e tij përmbyllëse, “Çdo TNC është unike. Qytete të reja të eksploruara, tema të reja lundruar, miq të rinj të krijuar. TNC krijon kujtime dhe ajo që ne mund të garantojmë gjithmonë është se kujtimet e reja do të vijnë ende.”