Shqipëria dhe Adriatiku si një portë hyrëse për në Ballkan

None

02 Dhjetor 2022

https://anix2022.anix.al/

ANIX është pika e parë dhe e vetme e shkëmbimit të internetit neutrale dhe jofitimprurëse në Shqipëri. ANIX është i hostuar në RASH, Rrjeti Akademik Shqiptar, në Data Center-in e tij në zemër të Tiranës. ISP-të kombëtare dhe të huaja vijnë në ANIX për të ndërlidhur rrjetet e tyre, duke përmirësuar shpejtësinë, gjerësinë e brezit dhe sigurinë e të dhënave të tyre.

Regjistrimet janë të hapura për takimin e ardhshëm ANIX! Mezi presim t'ju takojmë në Tiranë! Ngjarja promovohet nga Namex dhe mbështetet nga RASH

Shënoni datën në kalendarin tuaj dhe bashkohuni me komunitetin!

Ju mirepresim më 13 dhjetor 2022 pranë Hotel Tirana International!